Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte vores ejendomsadministration med henvendelser og spørgsmål. For at vi kan yde hurtig ekspedition, bedes du benytte nedenstående kontaktformularer alt efter, hvad din henvendelse drejer sig om. Har du brug for akut hjælp uden for vores åbningstid, kan du læse mere på denne side.

Henvendelsen vedrører

Dine oplysninger

Akut hjælp uden for åbningstiden

Det er vigtigt, at du kun tilkalder håndværkerhjælp udenfor åbningstiden ved AKUTTE situationer. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du være opmærksom på, at det er for egen regning. Er skaden under udlejers vedligeholdelsespligt, dækker Nima udgiften, hvis skaden betragtes som akut. Er skaden under lejers vedligeholdelsespligt, er det lejer, som skal dække udgiften.

Hvad er akut? Eksempler:

  • Ventilation: Hvis der er vedvarende larm fra ventilationen eller hvis ventilationsanlægget er ude af drift.
  • Vandskade: Hvis det fosser ud med vand, således at det er til skade for lejligheden eller ejendommen.
  • Elevator: Hvis elevatoren ikke kan køre eller en person er indespærret i elevatoren.

Generelt ved noget der er akut:

  • En skade, der kræver udbedring og ikke kan vente en udbedring eller begrænsning.
  • En skade, hvor der er fare for din eller de øvrige beboeres sikkerhed.
  • En skade, som vil vokse i omfang og udgift, hvis den ikke udbedres øjeblikkeligt.

Hvad er IKKE akut?

  • Et løbende toilet, dryppende vandhane eller manglende varme i en enkelt radiator.
  • Manglende strøm i enkelte stikkontakter.
  • Manglende gadebelysning eller belysning i svaleopgange.
  • Fejl på emhætter.

Weekend og helligdage

Ved behov for akut hjælp i weekender eller på helligdage kan du kontakte vagten ved at ringe op på Nimas tlf. 4731 0926 og trykke 1 for at blive viderestillet. Du skal være opmærksom på, at vi opkræver et gebyr på 1.200,00 kr. for et udkald, hvis dit udkald IKKE vurderes som akut og godt kan vente til førstkommende hverdag. 

Bemærk: I weekender og på helligdage er der vagtordning mellem kl. 7:00-19:00. Har du brug for akut hjælp efter kl. 19:00, skal du kontakte håndværkerne nedenfor.

Hverdage:

Har du behov for akut hjælp udenfor vores åbningstid på hverdage, kan du kontakte en af nedenstående samarbejdspartnere. Det er vigtigt, at du kun tilkalder håndværkerhjælp udenfor åbningstiden ved AKUTTE situationer. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du være opmærksom på, at det er for egen regning. Er skaden under udlejers vedligeholdelsespligt, dækker Nima udgiften, hvis skaden betragtes som akut. Er skaden under lejers vedligeholdelsespligt, er det lejer, som skal dække udgiften.

Strøm

El ABC på tlf. 47 31 15 27.

Vand og varme

VVS’er Niklas Rasmussen på tlf. 47 31 13 48.

Ruder

Glarmester Husmer Glas & Facade på tlf. 47 31 02 17.

Elevator

Kone tlf. 35 87 80 00.

Mistet nøgle

Byens Låseservice på tlf. 47 31 42 71.

Bemærk: Tilkald af låsesmed sker for egen regning. Der er sikret låsesystem i ejendommen, hvorfor en låsesmed ved akut udkald oftest er nødt til at ødelægge cylinderen, og udskifte den til en midlertidig cylinder uden for låsesystemet.

Vi er desværre – for at opretholde det høje sikkerhedsniveau i ejendommens låsesystem – nødsaget til at kræve at lejer senere bekoster reetablering af cylinderen til originalen. Kontakt derfor altid kontoret førstkommende hverdag efter evt. udkald af låsesmed.