Hvem er vi

NIMA er et familieejet ejendomsselskab og -udvikler i Frederikssund, der bygger og administrerer ejendomme med både bolig- og erhvervslejemål.

 

Kvalitetsbyggeri med plads til mangfoldighed og fællesskaber

En bolig er ikke kun et sted, hvor vi opholder os, men også et sted, hvor vi lever. Derfor arbejder vi hos NIMA for at bidrage med et varieret udbud af kvalitetsboliger, hvor der er plads til alle livets faser. Vi bygger boliger til studerende, familier, par, singler, unge, ældre, alle dem midt i mellem og til forskellige indtægtsniveauer.

” Da jeg stiftede Nima, så var det ud fra grundtanken om, at alle skal have mulighed for at bo godt og til en fornuftig pris. Vores lejeboliger skal være for alle, og der skal være rart at være.”
Niels Martin Viuff, direktør og grundlægger

Når vi opfører kvalitetsboliger, så er der rum til mangfoldighed og fællesskaber. Vi bygger ikke kun ejendomme, men også sociale broer og grønne samlingspunkter, hvor beboere og brugere kan mødes, lære hinanden at kende og være fælles om både små og store begivenheder.

” Vi tænker udeområder og byrum med, når vi bygger nyt, så der også er nogle fysiske rammer med plads til, at fællesskaber kan vokse frem ¬– det skal være steder, hvor mennesker kan mødes om noget socialt og ikke bare en bygning med en parkeringsplads.”
Niels Martin Viuff, direktør og grundlægger

Vi vil gerne være med til at skabe nogle rammer, som gør hverdagen nemmere og øger livskvaliteten. Derfor slipper vi sjældent vores ejendomme, når de står færdigt, men fortsætter driften og sørger for, at brugere og beboere mærker, at kvalitet også er en del af den service, der følger med vores lejemål.

En familievirksomhed med lokal forankring

NIMA er solidt forankret i lokalmiljøet omkring Frederikssund og har været det siden grundlæggelsen i 1991, men har også ejendomme uden for Frederikssund. Stifter og førstegeneration i NIMA, Niels Martin Viuff, købte i en alder af 22 år sin første ejendom og satte den selv i stand med hjælp fra sin morfar, der var arkitekt samt en lokal tømrer.

Siden er mange ejendomme kommet til, og NIMA har selv stået for opførelsen af flere af dem, herunder alle ejendommene i Frederikssunds nye bydelskvarter Falkenborghaven. Grundlægger af NIMA, Niels Martin Viuff, er stadig aktiv i den daglige drift sammen med datteren Cecilie D. Viuff og et hold af dygtige medarbejder – hans to sønner er medejere og sidder i bestyrelsen.

Historie

1982

Niels Martin Viuff køber sin første ejendom, en faldefærdig købmandshandel i Frederikssund. Ejendommen renoveres og indrettes med tre lejligheder. Den indgår stadig i NIMAs ejendomsportefølje.

1985-1987

Niels Martin Viuff starter egen virksomhed inden for byggeri og i løbet af de første år beskæftiger virksomheden 25 ansatte. Sideløbende uddanner han sig til bygningskonstruktør.

1991

NIMA grundlægges som virksomhed. Løbende kommer der flere ejendomme til, og de fleste af dem er stadig en del af virksomhedens ejendomsportefølje.

1995

Niels Martin Viuff etablerer entreprenørvirksomheden Viuff A/S.

2008

Cecilie D. Viuff (datter af Niels Martin Viuff) åbner Frederikssund Lagerhotel, det der senere bliver til Blue Box. Hun indtræder samme år i driften af NIMA.

2008

En større fabriksejendom i et nedslidt industrikvarter tæt på Frederikssund centrum bliver startskuddet til bykvarteret Falkenborghaven. Grunden har tidligere huset Eva fabrikken, som mange forbinder med den ikoniske køkkenmaskine. Det oprindelige industribyggeri er blevet nedrevet i takt med, at der er blevet bygget nyt.

2010

Første etape af bykvarteret Falkenborghaven afsluttes og 24 lejeboliger står klar til indflytning.

2019

Det internationalt omtalte ’Hundehus’ opføres og de første firbenede lejere flytter ind i de 18 lejeboliger sammen med deres tobenede ejere.

2020

’Tårnet’ og 70 lejeboliger med enestående udsigt ud over Roskilde Fjord står færdigt. Med sine 14 etager fordelt på 42 meter er det blevet et vartegn, der understøtter den varierende bygningshøjde i Falkenborghaven og sammen med de karakteristiske gule mursten er det med til at give bykvarteret arkitektonisk karakter.

2022

Ottende etape af Falkenborghaven påbegyndes. Det bliver endnu en ejendom til hundeelskere og som med 68 lejeboliger skal imødekomme den store efterspørgsel på hundevenlige boliger til vores firbenede venner. Der udvikles sideløbende på etape ni (58 lejeboliger) og etape ti (76 Lejeboliger) samt færdiggørelse af byhaven.