Indflytning

Indflytningssyn

Ved overtagelse af en Nima-bolig er lejemålet altid nyistandsat, så du kan flytte ind med det samme. Den dag du flytter ind, modtager du nøgler til din nye bolig og får navn på din postkasse. Ved udlevering af nøgler gennemgår du sammen med en af vores ejendomsfunktionærer samtidig lejemålet for evt. fejl og mangler. Du skal ikke bekymre dig om tilmelding til elselskabet – det sørger vi for. Hvis du ønsker et andet el-skab, har du mulighed for at vælge dette efterfølgende. Efter indflytningssynet kan du i ro og mag flytte ind og nyde din nye bolig.

Parkering

Flytter du ind på Falkenborgvej 1 A-D, Kocksvej 28, Ny Østergade 7, Ved Nørreparken 1, Bløden 30 og Jernbanegade 9 er der tilknyttet parkeringspladser. Du kan bestille en parkeringslicens og læse mere her.

Husdyr

I vores boliger er det tilladt at have fisk, små fugle, skildpadder og hamster, så længe de ikke er til gene for ejendommens øvrige beboere.

Ejendommene på Kocksvej 28 og Bløden 30 er det muligt at søge om tilladelse til at have hund. For at opnå tilladelse er der forskellige betingelser, som skal være opfyldt – bl.a. skal hunden være lovlig samt forsikret. Det er muligt at ansøge om tilladelse til at holde op til 3 hunde pr. lejlighed, og de må have en samlet vægt på maks. 40 kilo. Du kan se alle betingelser for hold af hund og ansøge om tilladelse via vores formular.

Huskeliste ved flytning

Der er mange ting at holde styr på i en flytteproces. For at hjælpe dig bedst muligt igennem din flytning, har vi samlet nogle af de vigtigste ting:

Flytning af folkeregisteradresse

Du skal melde flytning til Folkeregisteret senest fem dage efter, at du flytter. Dette gør du via borger.dk. Når du skifter adresse, skal du have NemID/mitID klar, vide hvilken dag du skal flytte, og finde ud af om du skal skifte læge.

Orientering omkring adresseændring

Efter skift af folkeregisteradresse får offentlige kontorer og i de fleste tilfælde pengeinstitutter og forsikringsselskaber automatisk besked. Du skal selv informere følgende om din flytning:

  • Arbejdsgiver
  • Diverse abonnementer
  • El/gasleverandør
  • Diverse medlemsskaber
  • Konto- og medlemskort
  • Tandlæge
  • Vandværk
  • Varmeselskab

Skat

Der kan være forhold ved din flytning, som gør, at du skal ændre noget hos SKAT. Dette kan du gøre på skat.dk.

Forsikring

Flytter du til en anden type bolig eller til et nyt postnummer, skal du muligvis have ændret dine forsikringer. Det er derfor en god idé at tage fat i dit forsikringsselskab, så du er sikker på, at du er rigtig og godt dækket i din nye bolig.

Lægeskift

Flytter du mere end 15 kilometer væk fra din nuværende læge, får du mulighed for at skifte i forbindelse med din flytning. Skal du skifte læge, gør du dette via borger.dk.

Boligstøtte

Når du flytter i lejebolig, har du mulighed for at søge boligstøtte. Du kan søge via borger.dk. Du skal søge, inden der er gået en måned, fra den dag du flytter ind.