Vores Team

Vi samler det hele under samme tag

Hos NIMA er vi med i hele processen – vi udvikler, bygger, drifter og vi administrerer også selv alle vores ejendomme. Derfor er vi også et hus med en stor faglig bredde og vores team tæller både bygningskonstruktører, ejendomsadministratorer og -funktionærer, bogholdere m.fl. – og selvfølgelig har vi også en firbenet med på holdet. Zita vores labrador har til opgave at sørge for god stemning og højt humør.

”Det er vigtigt, at hverdagen hos os er meningsfuld og at alle kan mærke, at deres arbejde og deres bidrag gør en forskel. Vi er jo et team, så ingen kan undværes og alle har deres helt egen unikke rolle i arbejdsfællesskabet.”
Cecilie D. Viuff, Vicedirektør

Mangfoldighed og tværfaglighed er plusord hos os

Vi er en familiedrevet virksomhed og det er med til at forme os som arbejdsplads. Vi har en stor spredning i både alder og faglighed blandt vores medarbejdere. Det bidrager til en virksomhedskultur med diversitet og tværfaglighed, hvor alle har mulighed for at byde ind med deres kompetencer og personlighed og derigennem være med til at forme hverdagen, virksomheden og projekterne.

Det er vigtigt for os, at vi er en arbejdsplads, hvor der er mulighed for at udvikle sig både personligt og fagligt, uanset om man er ung, nyuddannet, har familie, har få eller har mange års erfaring fra arbejdsmarkedet.

”Vi har på mange måder en meget tilgængelig og flad organisationsstruktur og en afslappet omgangstone, og det hænger nok sammen med, at vi er en familiedrevet virksomhed.”
Cecilie D. Viuff, Vicedirektør

Samarbejde og fællesskab øger trivslen

At lykkes sammen handler for os både om det faglige og det menneskelige. Det styrker fællesskabet, når vi som team når i mål med vores faglige ambitioner, men det øger også trivslen, når vi er sammen om oplevelser, der handler om noget helt andet end arbejde. Vi prioriterer derfor sociale arrangementer, hvor vi sammen kan hygge os og hvor der er mulighed for at være fælles om andet end arbejde. Det kan fx være en weekendtur med overnatning, teambuildingevents eller et hyggeligt julearrangement.

”I mine tidligere jobs har jeg selv oplevet, hvor stor en betydning sammenhold og gode oplevelser har for trivslen på en arbejdsplads. Jeg synes, det er sjovt at overraske medarbejderne med ture og arrangementer, hvor vi er sammen om noget andet end arbejde og hvor vi ser hinanden i nye og uvante rammer. Det giver nogle helt andre snakke og det styrker fællesskabet.”
Cecilie D. Viuff, Vicedirektør

Vi er altid på udkig efter dygtige og engagerede medarbejdere, så kontakt os endelig, hvis du gerne vil være en del af teamet.

Send gerne en uopfordret ansøgning til cecilie@nima-ejendomme.dk