Boligsøgning

Hos Nima vil vi gerne tilbyde dig en bolig, som kan sætte rammerne om dit nye hjem. Alle vores boliglejemål har central beliggenhed i Frederikssund med kort afstand til natur, indkøb, skoler og institutioner, sportsfaciliteter mm. Vi har lige fra 1-4-værelses lejligheder med ubegrænset lejeperiode, så der er plads til alle familiekonstellationer og livsfaser. Alle lejemål er nyistandsat ved overtagelse, og de overtages indflytningsklar. Vi vil løbende lægge ledige lejemål og kommende projekter op på vores hjemmeside.

 Er du interesseret i en bolig hos os, kan du tilmelde dig vores interesseliste. Så snart vi får et ledigt boliglejemål, fremsender vi en mail til dig, så du kan tilmelde dig åbent hus.

For at komme i en betragtning til en bolig hos os, skal du deltage i åbent hus. Det er ikke muligt at få tildelt en bolig uden at have deltaget i åbent hus.

Vi benytter ikke venteliste, men udelukkende interesseliste, og tilmelding til åbent hus er efter først-til-mølle-princippet, da der er et begrænset antal pladser.