Om os

NIMA blev startet i 1991, da Niels Martin Viuff valgte at investere i en ejendom i Jernbanegade i Frederikssund. Planen var fra start, at NIMA ville opføre gode, fornuftige ejendomme til den rigtige pris, så helt almindelige mennesker også havde råd til at betale huslejen.

Derfor blev ejendommen i Jernbanegade revet ned og en ny erhvervsejendom blev opført. NIMA var etableret.

På dette tidspunkt var der i Frederikssund stor efterspørgsel på erhvervslejemål. Så dette var hovedfokus i NIMAs første årrække.

Efterfølgende ændrede markedet sig, hvor butikkerne og erhverv havde det svært, og private lejemål blev en mangelvare. Derfor ændrede NIMA fokus og begyndte at opføre boligejendomme, hvor blandt andet Falkenborgbyggeriet blev sat i søen i 2009. 300-350 nye boliger midt i Frederikssund. Opført i lækker kvalitet med et særligt fokus på det arkitektoniske snit og lav vedligeholdelse.

For Niels Martin Viuff handler det nemlig om at bygge noget pænt. Han kan godt lide en flot bygning. Den slags man lige vender sig om for at kigge på en ekstra gang. Når Niels bliver en gammel mand, vil han kunne cykle rundt til sine bygninger. Sørge for at der bliver passet godt på dem. Det handler om stolthed. Han vil kunne tage sin børnebørn i hånden, gå en tur og vise dem, hvad han har været med til at skabe i Frederikssund.

NIMA har nemlig altid været lokalt forankret. Alt handler om Frederikssund. Om at få den by, som Niels Martin Viuff og hans familie altid har kaldt hjem, til at kræve sin ret på Danmarkskortet. Og om at være med til at ruste Frederikssund til fremtiden. Hvis en by skal overleve på sigt, skal den udvikle og tilpasse sig. Og de egenskaber bidrager NIMA med i Frederikssund.