Ledigt

Tårnfalkevej 7, 6. dør 3, Frederikssund

Velkommen til en flot lejlighed i moderne byggeri centralt placeret i Frederikssund .
63 m²
Ledig fra: 1. december 2023
Rum: 2
Månedsleje: 8.192,23 kr.
Elevator: Ja
Parkering: Ja
Delevenlig: Nej
Husdyr: Nej
Altan: Ja
Aconto vand: 300,00 kr.
Forudbetalt leje: 8.192,23 kr.
Depositum: 24.576,69 kr.
Aconto varme: 500,00 kr.

Beskrivelse af lejemål

Hver kvadratmeter i lejligheden er nøje gennemtænkt, så du får en moderne og indretningsvenlig bolig i tidløse materialer. I lejligheden er der flotte egetræsgulve samt et nyt, forbedret ventilationsanlæg med ind- og udblæsning.
Køkkenet er fra Svanekøkkenet og udstyret med god skabsplads, emhætte og plads til opsætning af komfur, opvaskemaskine og køleskab. Hårde hvidevarer medfølger ikke til lejemålet.

I forlængelse af køkkenet ligger en åben stue, så det muligt at stå i køkkenet men stadig nyde samvær med familie og venner. Stuen er rummelig med flere indretningsmuligheder og store vinduespartier, der skaber et flot lys i lejligheden.
Badeværelset er godt indrettet i stilrene, lyse materialer og inkluderer både gulvvarme, håndklædetørrer og opbevaringsplads. Hertil er der klargjort til opsætning af vaskemaskine og tørretumbler.

Fra lejlighedens soveværelse kan man tilgå en lukket altan med vinduesparti, som kan åbnes i toppen. Lejligheden overtages nyistandsat. Til lejligheden medfølger et kælderrum på 3 m2.

Det er ikke tilladt at have husdyr på nær fisk, små fugle, skildpadder og hamster, så længe de ikke er til gene for ejendommens øvrige beboere.

For at komme i betragtning til lejligheden, er det et krav, at man ikke er registreret i RKI.

Lejligheden ligger i et af vores nyeste byggerier, Tårnet, som stod færdig i 2021 og er tegnet af Mangor & Nagel Arkitekter. Ejendommen ligger på Tårnfalkevej sammen med fire andre beboelsesejendomme.

Ejendommen indeholder elevator, og der er gode parkeringsmuligheder i form af en fælles parkeringsplads, hvor det er muligt at få tildelt 1 stk. p-licens pr. lejlighed. Der er ingen faste pladser, og det fungerer efter først-til-mølle-princippet. På parkeringspladsen er der ladeløsning til elbiler.

Tårnet ligger ud til et dejligt, grønt område. Her kan børnene slippes løs på den nyetablerede legeplads med pannabane, hvor der er rig mulighed for leg og sjov. Ved siden af er der ligeledes etableret outdoor træningsområde til aktivering af de voksne. Det er også muligt at tage nyde en kop kaffe under kastanjetræerne eller tilberede et lækkert måltid i den fælles grillhytte.

Lejligheden er ledig fra den 1. december 2023.

Fremvisning sker tirsdag den 3. oktober kl. 16:00, efter forudgående tilmelding.

Station

Shoppingmuligheter

Havn

Området

Bolig - Falkenborgvej 1 A-D/Falkenborghaven, Frederikssund

Ejendommen ligger centralt i Frederikssund med kun 850 meter til Frederikssund centrum, hvor du finder adskillige butikker og supermarkeder, Sillebroen Shoppingcenter og S-togsstation med direkte forbindelse til København. Herudover er der også både idrætsfaciliteter, skoler, gymnasier samt daginstitutioner tæt på. Ønsker du en flot naturoplevelse, er du 1 kilometer væk fra Roskilde Fjord og 2,7 kilometer væk fra skoven ved Færgelunden. Frederikssund har også et hyggeligt havneområde, hvor du kan gå en tur med en is eller kaffe i hånden, samt grønne områder på Kalvøen og i Ådalen, der indbyder til en frisk løbe- eller gåtur.

Natur
2,7 kilometer

Gågade
450 meter

Havn
1 kilometer

Station
850 meter

Shoppingcenter
850 meter

Afstand til Rådhuspladsen
44 kilometer

Tilmeld dig vores
interesseliste her og få en mail
når vi har et ledigt lejemål

* indicates required
Intresseliste