Ledigt

Tårnfalkevej 7, 4. dør 5, Frederikssund

Stor to værelses lejlighed med flot udsigt over byen.
80 m²
Ledig fra: 15. august 2024
Rum: 2
Månedsleje: 9.376,00 kr.
Elevator: Ja
Parkering: Ja
Delevenlig: Nej
Husdyr: Nej
Altan: Nej
Aconto vand: 300,00 kr.
Forudbetalt leje: 9.376,00 kr.
Depositum: 28.128,00 kr.
Aconto varme: 500,00 kr.

Beskrivelse af lejemål

ELEVATOR * GRATIS PARKERING * KÆLDERRUM

Stor to værelses lejlighed med dejligt lysindfald!

I lejligheden er der flotte egetræsgulve samt et ventilationsanlæg med både ind- og udblæsning, som bidrager til et godt indeklima i lejligheden.

Køkkenet er fra Svanekøkkenet og udstyret med god skabsplads, emhætte og plads til opsætning af komfur, opvaskemaskine og køleskab. Hårde hvidevarer medfølger ikke til lejemålet.
I forlængelse af køkkenet ligger en åben stue, så det muligt at stå i køkkenet men stadig nyde samvær med familie og venner. Stuen er rummelig med flere indretningsmuligheder og store vinduespartier, der skaber et flot lys i lejligheden.

Badeværelset er godt indrettet i stilrene, lyse materialer og inkluderer både gulvvarme, håndklædetørrer og opbevaringsplads. Hertil er der klargjort til opsætning af vaskemaskine og tørretumbler.

Lejligheden overtages nyistandsat. Til lejligheden medfølger et kælderrum på 3 kvm til opbevaring.

Det er ikke tilladt at have husdyr på nær fisk, små fugle, skildpadder og hamster, så længe de ikke er til gene for ejendommens øvrige beboere.

For at komme i betragtning til lejligheden, er det et krav, at man ikke er registreret i RKI.

Lejligheden er ledig fra den 15. august 2024.

Fremvisning efter aftale. Kontakt kontoret på 47310926.

Station

Shoppingmuligheter

Havn

Området

Bolig - Falkenborgvej 1 A-D/Falkenborghaven, Frederikssund

Lejligheden ligger i et af vores nyeste byggerier, Tårnet, som stod færdig i 2021 og er tegnet af Mangor & Nagel Arkitekter. Ejendommen ligger på Falkenborgvej sammen med fire andre beboelsesejendomme.
Ejendommen indeholder elevator, og der er gode parkeringsmuligheder i form af en fælles parkeringsplads, hvor det er muligt at få tildelt 1 stk. p-licens pr. lejlighed. Der er ingen faste pladser, og det fungerer efter først-til-mølle-princippet. På parkeringspladsen er der ladeløsning til elbiler.
Tårnet ligger ud til et dejligt, grønt område. Her kan børnene slippes løs på den nyetablerede legeplads med pannabane, hvor der er rig mulighed for leg og sjov. Ved siden af er der ligeledes etableret outdoor træningsområde til aktivering af de voksne. Det er også muligt at tage nyde en kop kaffe under kastanjetræerne eller tilberede et lækkert måltid i den fælles grillhytte, som også rummer to bålsteder.

Natur
2,7 kilometer

Gågade
450 meter

Havn
1 kilometer

Station
850 meter

Shoppingcenter
850 meter

Afstand til Rådhuspladsen
44 kilometer

Tilmeld dig vores
interesseliste her og få en mail
når vi har et ledigt lejemål

* indicates required
Intresseliste