Ledigt

Tårnfalkevej 3, st. dør 3, Frederikssund

Stor 3 værelses lejlighed med direkte udgang til grønt fællesområde.
82 m²
Ledig fra: 1. august 2024
Rum: 3
Månedsleje: 9.695,00 kr.
Elevator: Ja
Parkering: Ja
Delevenlig: Ja
Husdyr: Nej
Altan: Nej
Aconto vand: 400,00 kr.
Forudbetalt leje: 9.695,00 kr.
Depositum: 29.085,00 kr.
Aconto varme: 600,00 kr.

Beskrivelse af lejemål

GRATIS PARKERING * GRØNT OMRÅDE MED LEGEPLADS * KÆLDERRUM

Lejligheden består af et soveværelse, et badeværelse samt et stort åbent køkkenalrum i forbindelse med stue. Den store stue, kan også benyttes som et værelse, hvis man har brug for dette.

Soveværelset er godt indrettet med skabsplads. Badeværelset er i lyse materialer og inkluderer en håndklædetørrer. Hertil er der klargjort til opsætning af vaskemaskine og tørretumbler. I køkkenet er der skabsplads samt en installeret emhætte. Herudover er der klargjort til opsætning af køleskab, opvaskemaskine og komfur. Lejemålet inkluderer ikke hårde hvidevarer. I forlængelse af køkkenet ligger en åben stue med et stort vinduesparti, som giver et flot lysindfald i lejligheden. Vinduespartiet kan åbnes i stuens bredde.

Lejligheden overtages nyistandsat. Til lejligheden medfølger et kælderrum på 3 m2.

Det er ikke tilladt at have husdyr på nær fisk, små fugle, skildpadder og hamster, så længe de ikke er til gene for ejendommens øvrige beboere.

For at komme i betragtning til lejligheden, er det et krav, at man ikke er registreret i RKI.

Lejligheden er beliggende i en nyere ejendom fra 2012 med elevator. Ejendommen ligger på Tårnfalkevej sammen med fire andre beboelsesejendomme. Til ejendommen er gode parkeringsmuligheder i form af en fælles parkeringsplads, hvor det er muligt at få tildelt 1 stk. p-licens pr. lejlighed. Der er ingen faste pladser, og det fungerer efter først-til-mølle-princippet. På parkeringspladsen er der opsat ladeløsning til elbiler.

Ejendommen ligger ud til et dejligt, grønt område med legeplads. Det er også muligt at tage nyde en kop kaffe under kastanjetræerne eller tilberede et lækkert måltid i den fælles grillhytte, som også rummer to bålsteder.

Lejligheden er ledig fra den 1. august 2024.

Fremvisning efter aftale.

Station

Shoppingmuligheter

Havn

Området

Bolig - Falkenborgvej 1 A-D/Falkenborghaven, Frederikssund

Ejendommen ligger centralt i Frederikssund med kun 850 meter til Frederikssund centrum, hvor du finder adskillige butikker og supermarkeder, Sillebroen Shoppingcenter og S-togsstation med direkte forbindelse til København. Herudover er der også både idrætsfaciliteter, skoler, gymnasier samt daginstitutioner tæt på. Ønsker du en flot naturoplevelse, er du 1 kilometer væk fra Roskilde Fjord og 2,7 kilometer væk fra skoven ved Færgelunden. Frederikssund har også et hyggeligt havneområde, hvor du kan gå en tur med en is eller kaffe i hånden, samt grønne områder på Kalvøen og i Ådalen, der indbyder til en frisk løbe- eller gåtur.

Natur
2,7 kilometer

Gågade
450 meter

Havn
1 kilometer

Station
850 meter

Shoppingcenter
850 meter

Afstand til Rådhuspladsen
44 kilometer

Tilmeld dig vores
interesseliste her og få en mail
når vi har et ledigt lejemål

* indicates required
Intresseliste