Ledigt

Kocksvej 28, 1. dør 10, Frederikssund

Lejligheden til dig og din hund - hvor du kan få fællesskab med andre hundeejere.
59 m²
Ledig fra: 15. august 2024
Rum: 1
Månedsleje: 7.375,00 kr.
Elevator: Ja
Parkering: Ja
Delevenlig: Nej
Husdyr: Ja
Altan: Nej
Aconto vand: 300,00 kr.
Forudbetalt leje: 7.375,00 kr.
Depositum: 22.125,00 kr.
Aconto varme: 500,00 kr.

Beskrivelse af lejemål

Man skal have hund for at komme i betragtning til lejligheden.

Ledig lejlighed i "Hundehuset". I lejligheden er der flotte egetræsgulve samt ventilationsanlæg med ind- og udblæsning, som bidrager til et godt indeklima. Der er endvidere isoleret efter de nyeste krav.

Stuens facade vender ud mod en skøn fransk altan, som vender mod syd/vest. Lejligheden har ikke noget reelt soveværelse, men i stedet en hyggelig alkove, med plads til dobbeltseng.

Køkkenet er fra Svanekøkkenet og udstyret med god skabsplads, emhætte og plads til komfur, opvaskemaskine og køleskab. Hårde hvidevarer medfølger ikke til lejemålet.
I forlængelse af køkkenet ligger en åben stue med flere indretningsmuligheder, så du kan nyde samvær med venner og familie, mens du ordner hverdagens gøremål i køkkenet. Stuen har et smukt lys fra de store vinduespartier.

Badeværelset er godt indrettet i stilrene, lyse materialer og inkluderer både gulvvarme, håndklædetørrer og opbevaringsplads. Hertil er der også klargjort til opsætning af vaskemaskine og tørretumbler.

Til lejligheden medfølger et kælderrum på 3 m2 til opbevaring.

For at komme i betragtning til lejligheden, er det et krav, at man ikke er registreret i RKI.

Da lejligheden er beliggende i et "Hundehus", er det et krav at du enten allerede har en hund eller har planer om at anskaffe dig en hund inden for nær fremtid, for at få tilbud om at leje lejligheden. Hunden være lovlig samt forsikret. Der må maks. bo 3 hunde pr. lejlighed, og de må have en samlet vægt på maks. 40 kilo. Det er desuden tilladt at have fisk, små fugle, skildpadder og hamster, så længe de ikke er til gene for ejendommens øvrige beboere.

Falkenborghaven har et tilhørende dejligt, grønt område med legeplads og boldbane mv. Man kan også tage et hvil og nyde en kop kaffe under kastanjetræerne eller tilberede et lækkert måltid i den fælles grillhytte, som også rummer to bålsteder.

Til ejendommen er der en fælles parkeringsplads med gratis parkering (1 stk. p-licens pr. lejlighed). Der er ingen faste pladser, og det fungerer efter først-til-mølle-princippet. På parkeringspladsen er der ladeløsning til elbiler. Hertil er der også udendørs cykelparkering samt indendørs cykelparkering i kælderen. Ejendommen har elevator.

Der er desuden etableret hundeløbegård og hundevaskeplads til fri benyttelse.

Lejligheden er ledig fra den 15. august 2024.

Fremvisning/åbent hus afholdes tirsdag den 18. juni kl. 16:30, efter forudgående tilmelding.

Station

Shoppingmuligheter

Havn

Området

Ejendommen ligger centralt i Frederikssund med kun 800 meter til Frederikssund centrum, hvor du finder adskillige butikker og supermarkeder, Sillebroen Shoppingcenter og S-togsstation med direkte forbindelse til København. Herudover er der også både idrætsfaciliteter, skoler, gymnasier samt daginstitutioner tæt på. Ønsker du en flot naturoplevelse, er du 950 meter væk fra Roskilde Fjord og 2,4 kilometer væk fra skoven ved Færgelunden. Frederikssund har også et hyggeligt havneområde, hvor du kan gå en tur med en is eller kaffe i hånden, samt grønne områder på Kalvøen og i Ådalen, der indbyder til en frisk løbe- eller gåtur

Natur
2,4 kilometer

Gågade
350 meter

Havn
950 meter

Station
850 meter​

Shoppingcenter
800 meter

Afstand til Rådhuspladsen
44,7 kilometer

Tilmeld dig vores
interesseliste her og få en mail
når vi har et ledigt lejemål

* indicates required
Intresseliste